Wij zorgen dat ’t klikt.

Het Werkgevers Service Team is een team van ervaren arbeidsbemiddelaars in Zuid-Kennemerland en de IJmond. We kennen de bedrijven en de regio, en de mensen die moeilijker aan de slag komen. Van wie één ding zeker is: op welke manier het ze soms ook tegenzit, onze kandidaten zijn stuk voor stuk gemotiveerd om weer mee te doen!

Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent. Daarom werken we persoonlijk: u krijgt één contactpersoon die uw werving van begin tot eind ondersteunt. Van het eerste gesprek en de sollicitaties, tot de afwikkeling om iemand een volwaardige kans te geven. Voor onze ondersteuning rekenen we niets. Sterker nog, vaak kunt u aanspraak maken op subsidie.

 • U overweegt iemand een plek te bieden.

  Misschien heeft u al een concrete vacature. Of u speelt al een tijdje met de gedachte om iemand aan te nemen voor speciale werkzaamheden. Dan is het goed om te weten dat er een heel team voor u klaarstaat. Met alle informatie over zaken als garantiebanen, inclusief werkgeverschap, subsidies en personeelsbeleid. En bereid om net die stap extra te zetten op zoek naar geschikte kandidaten.

 • Wij komen bij u langs.

  Een van onze adviseurs maakt een afspraak voor een verkennend gesprek bij uw bedrijf. Hij of zij wordt uw vaste aanspreekpunt voor het gehele traject. Het eerste gesprek is bedoeld om uw vraag in kaart te brengen. Leidt dit tot een concrete vacature? Dan gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Wij nemen het voortouw voor de beste match.

 • U krijgt geschikte kandidaten.

  Via het Werkgevers Service Team komt u in contact met het grootste bestand aan gemotiveerde werkzoekenden in de regio. Stuk voor stuk kandidaten die graag bij u aan het werk willen. Ons verkennende gesprek geeft ons de informatie die nodig is om passende kandidaten te vinden. U kijkt met ons mee en ontvangt de cv’s. Heeft u nog andere personeelsvragen? Dan zorgen we ook dat u daar een goed antwoord op krijgt.

 • Wij regelen de sollicitaties.

  Zitten er kandidaten bij die u graag wilt spreken? Dan zetten wij de sollicitatie in gang. Wij verzorgen de uitnodiging en organiseren de afspraak. Als u wilt, begeleiden we het sollicitatiegesprek en helpen we u om de kandidaten te beoordelen. Hoe we dit invullen is helemaal afhankelijk van uw wensen. Voor sommige werkgevers organiseren we zelfs speeddates. Dat scheelt weer tijd!

 • U beslist wie uw nieuwe medewerker wordt.

  Nadat u alle kandidaten gesproken hebt, besluit u wie uw nieuwe medewerker wordt. Aanvullende informatie kan helpen. Mogelijkheden voor subsidies of scholing? Dat verschilt per kandidaat. We vertellen u er graag alles over.

 • Wij informeren u over subsidies en extra’s.

  Iemand die moeilijk aan de slag kan komen, hoe help je die over de drempel? Dat is maatwerk. Dus stelt de overheid tal van voordelen voor werkgevers in het verschiet om dit mogelijk te maken. Subsidies, no-riskpolissen, een proefperiode of een jobcoach: wij kennen de wegen en zorgen dat geen kans onbenut blijft!

 • U hebt er een gemotiveerde medewerker bij.

  Dát is natuurlijk waar wij het voor doen. We zien graag dat u tevreden bent over het hele traject: van de eerste gesprekken, tot de selectie en onze arbeidsjuridische adviezen.  Het werkgevers Service Team is er voor u. Onze dienstverlening is kosteloos.