Eén team, dat uw regio goed kent.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook: ruimte bieden voor iemand met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Op zich al een goede reden om eens met iemand van het Werkgevers Service Team te gaan praten. Maar wist u dat we ook proefplaatsingen kunnen regelen? En adviseren over contracten?

 • Het grootste bestand van gemotiveerde werkzoekenden.

  Samen met het UWV en gemeenten in Zuid-Kennemerland en de IJmond gaan we voor u op zoek naar de beste kandidaten. Via ons krijgt u toegang tot het grootste bestand van werkzoekenden in de regio.

 • Eén vaste contactpersoon voor u.

  U hoeft uw verhaal maar één keer te vertellen. U krijgt namelijk een vaste contactpersoon voor het hele traject: van gesprekken, werving en selectie, tot advies over regelingen en subsidies. Onze adviseurs zijn perfect op de hoogte van uw branche en voelen zich helemaal thuis in de regels.

 • Geen kosten.

  Het Werkgevers Service Team verzorgt uw werving & selectie en adviseert. Dat is geheel kosteloos – geen rekeningen of verborgen kosten dus.

 • Geen risico.

  We zoeken altijd kandidaten die het werk aankunnen. Twijfelt u nog? U loopt geen risico. Een proefplaatsing behoort tot de mogelijkheden, net als looncompensatie bij ziekte. Bovendien zorgen we voor maximale begeleiding.

 • Alle kennis bijeen over de arbeidsmarkt, subsidies en regelingen.

  Onze adviseurs zijn specialisten in de bijzondere regels die de arbeidsmarkt rijk is. Zo zijn ze thuis in subsidiemogelijkheden en weten ze hoe ze dit voor u kunnen aanvragen. Ook adviseren ze u graag over duurzaam personeelsbeleid, de arbeidsmarkt in uw branche en contractmogelijkheden.

 • Super gemotiveerde kandidaten.

  Veel mensen in een uitkeringssituatie willen maar wat graag aan het werk. Biedt u ze kansen? Dan mag u zeer gemotiveerde sollicitanten verwachten. Wij beoordelen nauwkeurig wat onze kandidaten kunnen en of dit past bij wat u zoekt.