Wat is de Dag van de 1000 voorbeelden?

Op donderdag 14 maart doen wij mee aan de ‘Dag van de 1.000 voorbeelden’: een dag die in het teken staat van praktijkverhalen over werken met mensen met een arbeidsbeperking. Mede namens Masha Vos (Albert Heijn Vos) nodigen wij u uit voor een ontbijtsessie in Haarlem. Tijdens het ontbijt praten regionale ondernemers u bij over ‘inclusief werkgeven’. Wilt u weten hoe zij dat doen, schuif dan bij ons aan. Wij houden een stoel voor u vrij.

Bij inclusief werkgeven geven werkgevers mensen een kans die een extra zetje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat zij een arbeidsbeperking hebben, of al een tijdje langs de zijlijn staan. Inclusieve werkgevers bieden hen een baan of werkervaringsplek. Steeds meer werkgevers hebben belangstelling voor inclusief werkgeven, mede door invoering van de Participatiewet.

Lees meer in bijgevoegd Pdf-bestand (Uitnodiging ontbijtsessie ‘Inclusief werkgeven’). Aanmelden voor werkgevers kan naar: wsp-zuidkennemerland@uwv.nl. Let op, er is beperkte ruimte, dus vol=vol!

Uitnodiging ontbijtsessie ‘Inclusief werkgeven’